ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΑ & ΜΗ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΤΙΚΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1979

800xcompanyΗ αρχή της δραστηριότητας της εταιρείας μας γίνεται στις αρχές του έτους 1966, σαν αντιπρόσωπος Αγγλικού εργοστασίου θερμοκολλητικών για όλη την Ελλάδα, όπου είναι η πρώτη φορά που τέτοιο είδος κυκλοφορεί στην χώρα μας. Από τον Μάιο του 1979, εκτός από την αντιπροσωπεία, αρχίζουν και οι εισαγωγές και η χονδρική πώληση σε όλη την επικράτεια της χώρας μας στις βιοτεχνίες παραγωγής ενδυμάτων, ανδρικών – γυναικείων – παιδικών.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας ήταν, και συνεχίζει να είναι, η καλύτερη παροχή στους πελάτες μας του καταλληλότερου για αυτούς προϊόντος, στην καλύτερη τιμή, με την αμεσότερη εξυπηρέτηση, όσον αφορά το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στο χώρο τους. Επίσης, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην υποστήριξη των πελατών μας μετά την πώληση (after-sales service), για οτιδήποτε χρειαστούν ( συμβουλές, προδιαγραφές, κλπ.).

Γιατί πιστεύουμε ότι η αξιοπιστία μιας εταιρείας φαίνεται στο κατά πόσο υποστηρίζει γενικά τον πελάτη και δεν ενδιαφέρεται μόνο να του πουλήσει κάποιο προϊόν και μετά να αδιαφορήσει για οτιδήποτε συμβεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλα αυτά τα χρόνια που λειτουργούμε σαν επιχείρηση διατηρούμε πολλούς ίδιους πελάτες για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
Για να είμαστε συνεπείς σε αυτόν τον σκοπό, προσπαθούμε να έχουμε την καλύτερη ενημέρωση όσον αφορά τις τάσεις της αγοράς ετοίμων ενδυμάτων ( υφάσματα, βοηθητικά υλικά, κλπ.). Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε και εφοδιαζόμαστε με τα καταλληλότερα προϊόντα, με τις καλύτερες προδιαγραφές έτσι ώστε το τελικό προϊόν (ρούχο) του εκάστοτε πελάτη μας να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.